Äntligen fredag

God morgon

Då var kanske våren på väg??Äntligen lite sol i sikte och inte allt för kallt ute heller.Träffade mäklaren idag och skrev på dom sista pappren för vår försäljning av lägenheten,fick in sista summan pengar.Kan bli farligt på en fredag:-)
På vägen till jobbet fick det bli en ny mörkblå keps från GANT.Jag lyckas på något sätt alltid slita ut mina kepsar väldigt snabbt.
Ikväll kommer jag förmodligen sova väldigt gott,för det levereras hem en 180cm hästensäng till min dörr,Ska bli skönt att få en större säng:-)

Beställa från USA

Nu tänkte jag ge mig på ett experiment, att beställa en Canada Goose jacka från USA till lägsta pris hemfraktat fram till min dörr
Jag uppdaterar hela vägen här på bloggen,så ska du beställa jämför gärna med mig


Continental dubbdäck till cykel

Har fått över ett par oanvända dubbdäck från Continental till cykel som är dim.28*1,6 ¨som kan säljas mycket billigt om någon är intresserad.Hör av er isåfall

Liten vinst på lotto

Det blev tyvärr inga 138miljoner igår,men det blev hela 24kr med 4rätt på Lotto:-)Men chansen fortsätter på lördag med chans till 144miljoner,dom ska bli MINA!!!!!

Go morron Göteborg

En solig och kall morgon när man öppnade ytterdörren.Idag vid frukost bordet kom jag på att jag måste skicka iväg två paket idag,ett till comhem och ett till bredbandsbolaget,men då slog det mig plötsligt,vart går man nuförtiden för att skicka paket?I mitt fall blir det hemköp,men turisterna i detta land måste tro vi är knäppa, gå in i matbutiken så kan dom hjälpa dig skicka ditt paket:-)

Björn Gustafsson på Ruby

Åhhhhhh, så när man väl hade bestämt sig så var biljetterna redan slut till Björn Gustafssons stand up show på Ruby i Göteborg?
Men om någon hittar 2 biljetter  till kvällen den 6:emars så betalar jag bra i hittelön:-)

Fondmästerskapen start 18mars

För er som gillar att leka med pengar och chans att vinna 1 miljon kronor:-)

http://www.swedbank.se/sst/inf/spara-och-placera/0,,140830,00.html

Kvällens Lottorad blir......Chans till 138miljoner:-)

  • 1.7.10.13.16.24.29

Elegence is an attitude:-)

Longines DolceVita L5.155.4.93.6
Denna snygga damklocka köpte jag till min fru på alla hjärtans dag,
Pärlemo urtavla med diamanter:-)

LG KS20

Har nu beställt en ny mobil efter att min gamla Samsung gick i graven i flytten, av någon anledning hade jag mobilen kvar i fickan när jag bar ner min bokhylla 3trappor i lördags:-(
LG KS20 svart (3G)

Klassfesten

Jag har nu efter många timmar av funderade äntligen bestämt mig för vad vi ska göra på vår återträff efter 10år sen högstadiet.
Det blir först en liten välkomst skål med skumpa nere vid Operan i Göteborg,sedan tar vi oss en liten skaldjurskryss på ca 3 timmar med underhållning och därefter går vi vidare till något ställe på avenyn för en avslutningsdrink.

Kommer det någon snö?

Jag sitter här på mitt arbete som är lite väderberoende,och just nu har vi en väldig lågsäsong.Just för att det inte kommer någon snö,jag gissar på att det blir en sen vinter i år, det kommer snö i slutet av mars eller i mitten av april.Vad tror ni, kommentera gärna:-)??

Strömavbrott

Igår fick man känna på hur det är att inte leva i en bekväm lägenhet:-)
Vem hade tänkt på att man behöver proppar när man just flyttat in i ett radhus, inte jag iallafall,så när vi skulle laga mat så sa det bara pang och allt blev svart, typiskt när man är jätte hungrig.
Fick springa över till grannen för att låna och som tur var hade snälla grannen proppar att låna ut

Men nu har jag köpt ett helt lager i alla olika färger:-)


En liten presentation av mig själv

Vem är jag?

Jo, här sitter en 26årig enbarns far som bor i utkanten av Göteborg,har precis flyttat från en liten 3:a på 70kvadrat till ett radhus på 113 + 68 kvadrat.Oj vad mycket utrymme man fick över, så nu blir det att handla in lite nya möbler som tex en tvbänk från boconcept.se & en ny bäddsoffa som ska stå i gästrummet.

image2


Mitt första inlägg någonsin

Detta är första gången jag bloggar någonsin,en helt ny värld att upptäcka.Men jag är nyfiken på vad denna värld har att erbjuda.
Dags att sätta ingång:-)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0